Tuottamolla

Opinnot


Koulunkäynti itsessään voi joskus olla hieman puuduttavaa - opiskelijasta voi tuntua, että koulupäivät, koulutehtävät ja ryhmätyöt toistavat toisiaan. Silloin on aika miettiä mikä voisi tehdä koulunkäynnistä mielekkäämpää. Yksi hyvä vaihtoehto on etsiä lisäaktiviteetteja koulun sisältä.

Opiskelijayhdistystoiminta, osallistuminen koulun näytelmään oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden puitteissa tai tutortoiminta tuovat lisäarvoa kouluarkeen. Lue lisää erilaisista Metropolian tarjoamista vapaa-ajan aktiviteeteista tältä sivulta.


Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA järjestää opiskelijoille liikuntapalveluita sekä opiskelijatapahtumia haalaribileistä urheilutapahtumiin. Opiskelijakunnan kautta koordinoidaan myös tutorointia sekä kansainvälistä toimintaa.

METKAn päätavoitteena on tehdä opiskeluajasta hauskempaa ja antoisampaa sekä valvoa opiskelijoiden etua opiskeluun liittyvissä asioissa.

METKAn toimintaan voi lähteä mukaan kuka tahansa Metropoliassa opiskeleva, joka haluaa vaikuttaa ja päästä tekemään mahtavia juttuja opiskelijoiden eteen. Lue tästä Aten tarina, miten hän päätyi METKAan ja mitä kaikkea siistiä siellä onkaan päässyt tekemään!

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA

metka(ät)metkaweb.fi


DEMONI ry on Metropolian Tikkurilan ja Hämeentie toimipisteiden kulttuuriopiskelijoiden opiskelijayhdistys. Demoni toimii METKAn alaisuudessa, mutta heidän toimipisteensä löytyy Tikkurilasta. Demonin puolustaa kulttuuriopiskelijoiden oikeuksia ja vie palautteet eteenpäin suoraan koulun henkilökunnalle sekä METKAlle. Demoni järjestää vuosittain useita haalaribileitä, joihin osallistuu poikkitieteellinen joukko monen alan opiskelijoita.

DEMONI ry, kulttuurialan opiskelijayhdistys

demoniry(ät)gmail.com


METKAn speksi

METKAn Speksi on korkeakouluopiskelijoiden tuottama interaktiivinen improvisaationäytelmä. Monialaisessa ja poikkitieteellisessä toteutuksessa yhdistyvät teatteri-, musiikki- sekä tanssitaide. Näytelmässä avainelementtinä toimii improvisaatio – esiintyjät ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

Speksissä on mahdollisuus näyttää taitonsa lavalla näyttelemässä tai tanssimassa, musiikin parissa, maskeerauksessa, puvustuksessa, lavastuksessa tai tuotannon eri osa-alueilla. Vuosittain Speksiin osallistuu noin 50 opiskelijaa eri koulutusaloilta. Koko tuotanto tehdään vapaaehtoisvoimin, aidosta intohimosta kulttuuria ja yhdessä tekemistä kohtaan.

Tähän projektiin kannattaa lähteä mukaan, koska Speksi on ihmisen parasta aikaa!

Metkan Speksi

speksi(ät)metkaweb.fi